Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен на 10

...
Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен на 10
Коментари Харесай

НДК отцепен два дни

Достъпът до централната постройка на НДК ще бъде стеснен на 10 и 11 април (вторник и сряда), оповестиха от пресцентъра на двореца. Мярката се постанова от съображения за сигурност във връзка със събития от висок клас в календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Касите на Билетния център ще работят обикновено с нормалното работно време от 09:00 до 20:30 часа, само че са преместени в кино „ Люмиер Лидл ”. На разположение е и системата за онлайн резервация за билети.

На 10 април от 15:00 ч. в НДК ще бъде даден стартът на акцията „ re НДК – Рециклирай! Културно е. ” Тя се осъществя по концепция на екипа на НДК и е част от визията на управлението на Двореца за развиване и позициониране на НДК като съвременен културен и конгресен център. Кампанията се вписва и в самодейността на Министерство на околната среда и водите срещите и събитията в границите на Председателството да се организират под мотото „ без пластмасови артикули “. Министърът на културата - Боил Банов, министърът на околната среда и водите - Нено Димов, ръководителя на СД на НДК - Борислав Велков, както и изпълнителният шеф на НДК - Ангел Митев ще открият три арт съоръжения, направени от пластмасови боклуци, получени на територията на Двореца и ситуирани в разнообразни пространства на постройката.

Обичайният достъп на гости до НДК ще бъде възобновен на 11 април след привършване на плануваните събития.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР